Topik Contoh Soal Essay Compliment

No comment 38 views
Bahasa Inggris

Bahasa Inggris

Berikut contoh soal Essay Bahasa Inggris kelas 10 semester satu untuk siswa SMA/MA/SMK/MAK/Sederajat dan jawabannya.

Complete the sentences with words in the box!

1. Hey, you look…..
Jawaban: beatiful

2. ….. , you look great in the red shirt!
Jawaban: wow

3. Wow, Seita! That’a …. nice jacket.
Jawaban: very

4. You are …… at your job
Jawaban: great

5. Paul, your’e an …. waiter
Jawaban: impressive

6. Oh, it’s …. ! it’s perfect!

Jawaban: excellent

7. Hi! Your sister looked ….
Jawaban: gorgeous

8. That’s an ….. hairstyle
Jawaban: incredible

9. So, Sarah Smith, you are …..
Jawaban: amazing

10. Oh, Goodness! That is …. good!
Jawaban: pretty

Study the following dialog carefully, then answer the questions!

Mandy and Ellen are sitting around in front of their school cafeteria.
Mandy : “I didn’t watch TV lat night. What was the result of the Indonesian Idol singing contest last night? Who was eliminated?”
Ellen : “Well, as a whole, all the contestans were good, their voices and stage performances. Judika had to be elimanted from the show.”
Mandy : “What about Mike Mohede, did he sing well?”
Ellen : “Oh, Mike Mohede, how marvelous he is. I’m very proud of him. He could sing very well.”
Mandy: “Oh, what a pity I am. I didn’t watch them.”

Questions.

11. How many people are there in the conversation?
Jawaban: two

12. Who are they?
Jawaban: Mandy and Ellen

13. What are they talking about?
Jawaban: The result of Indonesian Idol

14. Where does the conversation take place?
Jawaban: In front of their school cafeteria

15. What did Ellen say to express her pride of Mike Mohede?
Jawaban: ‘How marvelous he is’

author
Author: 

    Leave a Reply to Topik Contoh Soal Suggestion And Offer Pilihan Ganda Dan Jawabannya | kttuan.com Cancel reply